Primele imagini cu phabletul HTC de 5 inch au aparut! Acesta vine cu ecran 1080p!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.654 ori
<b>Primele imagini cu phabletul HTC de 5 inch au aparut! Acesta vine cu ecran 1080p!</b>Iată că au început să apară și primele imagini cu rivalul pentru Samsung Galaxy Note II de la HTC, un terminal misterios cu ecran de 5 inch pe care îl vedeți mai jos. Aparent acesta e doar în faza de prototip deocamdată. Observăm marginile...

Iată că au început să apară și primele imagini cu rivalul pentru Samsung Galaxy Note II de la HTC, un terminal misterios cu ecran de 5 inch pe care îl vedeți mai jos. Aparent acesta e doar în faza de prototip deocamdată. Observăm marginile roșii și inelul roșu din jurul ecranului, care ne amintesc de HTC Sensation XE puțin.

Site-ul care a postat imaginile, PhoneHK afirma că acest phablet de 5 inch are o rezoluție ciudată și deși e 1080p, e vorba despre 1794 x 1080, cel mai probabil din cauza implementării butoanelor software pentru Android. Terminalul ar urma să sosească pe piața cu un procesor quad core Snapdragon S4 Pro și mai există o teorie legată de acest model: el ar fi de fapt HTC One X+, despre care știam totuși că va avea un procesor Tegra 3+. Phabletul va sosi cu Android 4.1 Jelly Bean și probabil și cu LTE.

Primele imagini cu phabletul HTC de 5 inch au aparut! Acesta vine cu ecran 1080p!

Având în vedere că am întrezărit în imagini și câteva butoane capacitive, teoria cu butoanele software din Android pică și rezoluția Full HD ar putea fi una normală. Mă aștept ca acest model să vină și cu NFC, 1 sau 2 GB RAM, camera de 8 megapixeli minim și probabil și tehnologie Beats Audio la bord. Bănuiesc că și prețul va fi pe măsură dotărilor, poate undeva la 600 - 700 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×