Presupusul cadru intern destinat lui iPhone XI apare fotografiat online, cu decupaje pentru 3 camere foto

Autor:  | Publicat în:  Apple 915 ori
<b>Presupusul cadru intern destinat lui iPhone XI apare fotografiat online, cu decupaje pentru 3 camere foto</b>Direct din China vine astăzi un leak proaspăt asociat lui iPhone XI, fiind vorba despre presupusul cadru intern al telefonului pe care vor fi integrate principalele componente, printre care și camerele foto. Nu putem știi cât de reală

Direct din China vine astăzi un leak proaspăt asociat lui iPhone XI, fiind vorba despre presupusul cadru intern al telefonului pe care vor fi integrate principalele componente, printre care și camerele foto. Nu putem știi cât de reală este această scăpare, putând fi la fel de bine și doar opera unui leaker care s-a folosit de schițele apărute online în ultima vreme pentru a crea acest cadru pe care îl vedem aici.

iPhone XI

În cazul în care este real totuși, atunci se reconfirmă prezența camerei foto triple în spate. Aceasta este integrată în colțul din stânga sus și în ciuda design-ului tare ciudat pe care îl adoptă, Apple pare a fi hotărâtă spre a alege acest design final pentru noul iPhone după cum au indicat și alte scăpări anterioare.

Problema nu ar fi forma acestui modul pătrat, ci dimensiunile generoase pe care le are după cum se poate vedea și în reprezentarea 3D de mai sus unde pare că un Apple Watch a "crescut" pe spatele unui iPhone. Alegerile Apple în materie de design au fost tare controversate în ultimii ani și iPhone XI ar putea fi un nou exemplu al lipsei de inspirație din tabăra celor din Cupertino.

Să vedem ce leak-uri mai apar ulterior..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×