Benchmark-urile lui Samsung GT-I9300 (posibil Galaxy S III) Își fac apariția, cu rezultate superioare rivalilor

1.012 ori
<b>Benchmark-urile lui Samsung GT-I9300 (posibil Galaxy S III) Își fac apariția, cu rezultate superioare rivalilor</b>După ce am văzut cel mai nou teaser Samsung Unpacked pentru evenimentul de lansare de pe 3 mai, iată că au fost descoperite și câteva rezultate ale benchmark-urilor realizate pentru telefonul Samsung GT-I9300. Acesta ar putea fi Galaxy S III, deși...

După ce am văzut cel mai nou teaser Samsung Unpacked pentru evenimentul de lansare de pe 3 mai, iată că au fost descoperite și câteva rezultate ale benchmark-urilor realizate pentru telefonul Samsung GT-I9300. Acesta ar putea fi Galaxy S III, deși nu putem garanta 100% acest lucru. Totuși, văzând performanțele acestui terminal tindem să credem că acesta este cu adevărat noul smartphone.

Se pare că un tester neatent a lăsat rezultatele noului smartphone în GLBenchmark, care au fost surprinse în capturile de ecran pe care le vedeți aici, înainte să fie date jos. Zvonurile afirmă că performanțele de aici sunt atinse cu ajutorul unui procesor quad core Exynos 4412 de 1.4 GHz, care vine cu un GPU ARM Mali 400, dar unul de 400 MHz, deci cu 50% mai rapid decât cel de pe Galaxy S II. Astfel, cresc performanțele grafice cu 50%, deși poate că v-ați fi dorit mai degrabă un GPU Mali T-604 de nouă generație, care creștea performanțele de 6 ori.

Revenind la testele benchmark, ele au fost cel mai probabil realizate pe un prototip de Galaxy S III și nu pe varianta finală. Totuși, performanțele sunt admirabile, procesorul de la bordul noului flagship depășindu-l pe Snapdragon S4 dar și pe Tegra 3 în rezultate. și iPhone 4S este întrecut la capitolul GPU și se pare că Galaxy S III și procesorul sau grafic sunt undeva pe la nivelul lui iPad 3 și PowerVR-ul aflat la bordul noii tablete. Astfel, se pare că în acest moment Samsung GT-I9300 este cel mai puternic telefon de pe piață la capitolul grafică și asta în varianta prototip, deci cea finală va fi și mai și.

HTC One X Benchmark

HTC One S Benchmark

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×