Motorola Droid RAZR și Droid RAZR MAXX primesc o actualizare software

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.147 ori
<b>Motorola Droid RAZR și Droid RAZR MAXX primesc o actualizare software</b>Faimosul Motorola Droid RAZR, cel mai subțire smartphone aflat în magazine și varianta sa cu super baterie Droid RAZR MAXX tocmai au primit o actualizare software. și asta după ce la începutul lunii acesteia aflasem că se fac teste cu Android 4.0...

Faimosul Motorola Droid RAZR, cel mai subțire smartphone aflat în magazine și varianta sa cu super baterie Droid RAZR MAXX tocmai au primit o actualizare software. și asta după ce la începutul lunii acesteia aflasem că se fac teste cu Android 4.0 ICS pentru Droid RAZR și modelul MAXX, după care au dispărut indiciile.

Cu o săptămână în urma șosea și o versiune actualizată de Gingerbread doar... iar acum iată o nouă actualizare, mai degrabă una de firmware, care duce softul la versiunea 6.12.181. Din păcate platforma rămâne Gingerbread 2.3.6 pe ambele terminale, iar actualizarea ocupa 17.4 MB și nici măcar nu durează mult instalarea. Ce primim în plus? Stabilitate crescută a terminalelor, viața mai bună a bateriei, creștere a volumului audio în convorbiri via headset Bluetooth și securitate mai bună.

Se pare că și trimiterea de mesaje text a fost îmbunătățită, ca și experiența visual voice mail, au dispărut bugurile de HotSpot cu securitate WPS, iar aplicațiile MotoCast au fost ușor modificate. Ce putem spera aici e că următorul update să fie la Ice Cream Sandwich, fără alte amânări. Cei care sunt posesori ai lui Droid RAZR sunt sfătuiți întâi să facă un backup și apoi această actualizare.

Preț Motorola Droid RAZR în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×