BenQ F55 este un nou smartphone cu ecran 4K, care are parte de o scăpare în imagini 3D

Autor:  | Publicat în:  BenQ 924 ori
<b>BenQ F55 este un nou smartphone cu ecran 4K, care are parte de o scăpare în imagini 3D</b>Deşi a trecut ceva vreme din toamna trecută şi p&acirc;nă acum, Sony Xperia Z5 Premium răm&acirc;ne singurul model de smartphone mainstream cu ecran 4K. Era de aşteptat să apară şi concurenţi &icirc;n această zonă, dar mai degrabă de la...

Deşi a trecut ceva vreme din toamna trecută şi până acum, Sony Xperia Z5 Premium rămâne singurul model de smartphone mainstream cu ecran 4K. Era de aşteptat să apară şi concurenţi în această zonă, dar mai degrabă de la marile branduri, decât de la un jucător ca BenQ.

Prin intermediul unei scăpări de pe site-ul Red Dot Design Awards, am descoperit detalii şi imagini ale lui BenQ F55, smartphone cu ecran 4K. Terminalul e descris ca având un ecran "4k2k" şi capacitate fotografică "în mişcare de 60 FPS". E menţionat şi un corp metalic, cu cercuri concentrice ca model şi un design "delicat".

BenQ F55

Observăm prezenţa unui ecran cu muchii foarte înguste şi din păcate nu avem detalii hardware pentru acest handet. Nu ştim nici când se va lansa telefonul, dar se pot vedea gravate cuvintele "Live Streaming" pe carcasă, în zona frontală inferioară, semn că această funcţie va fi la mare preţ pe smartphone. Aşteptam mai multe scăpări şi o lansare. Prețul va fi sigur premium.

BenQ F55 este un nou smartphone cu ecran 4K, care are parte de o scăpare în imagini 3D

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×