QuickMobile vine cu un concurs special de Paște; iată cum puteți intra în cursa pentru câștigarea unui Apple Watch

927 ori
<b>QuickMobile vine cu un concurs special de Paște; iată cum puteți intra în cursa pentru câștigarea unui Apple Watch</b>Cum Paștele se apropie cu pași repezi, iată că și retailerii de pe piața locală &icirc;ncep a veni cu diverse oferte promoționale. Unul dintre aceștia este și QuickMobile, magazin ce pune la bătaie un ceas inteligent Apple Watch prin tragere la...

Cum Paștele se apropie cu pași repezi, iată că și retailerii de pe piața locală încep a veni cu diverse oferte promoționale. Unul dintre aceștia este și QuickMobile, magazin ce pune la bătaie un ceas inteligent Apple Watch prin tragere la sorți. Aflați că promoția are loc în perioada 1 aprilie - 4 mai, și implică achiziția unui produs participant la concurs.

Mai precis, de astăzi pe site-ul quickmobile.ro veți găsi numeroase produse ale căror imagini sunt însoțite și de către un ou roșu - detaliu ce confirmă că avem într-adevăr un device inclus în promoția de Paște. Odată cu achiziția unui astfel de produs, primim și o șansă în tragerea la sorți pentru smartwatch-ul mai sus amintit.

De asemenea, produsul comandat va sosi la pachet și cu un cadou supriză, informație pe care o avem și în regulamentul oficial al concursului ce este disponibil aici. Ulterior, pe data de 6 mai va fi realizată și tragerea la sorți ce va desemna câștigătorul unui smartwatch Apple Watch. Pentru consultarea ofertei și a regulamentului puteți accesa pagina quickmobile.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×