BenQ pregateste un telefon si netbook Android pentru 2010

Autor:  | Publicat în:  BenQ 1.199 ori
<b>BenQ pregateste un telefon si netbook Android pentru 2010</b>Desi producatorul BenQ nu face parte din alianta Open Handset, compania si-a anuntat recent intentiile de a lansa produse bazate pe Android in 2010. Este vorba de un smartphone si netbook, bazate pe OS-ul open source al celor de la Google, conform...

Desi producatorul BenQ nu face parte din alianta Open Handset, compania si-a anuntat recent intentiile de a lansa produse bazate pe Android in 2010. Este vorba de un smartphone si netbook, bazate pe OS-ul open source al celor de la Google, conform MacWorld.

Firma taiwaneza nu a oferit prea multe detalii despre produsele sale viitoare, dar putem afirma ca un telefon Android ii va face pe BenQ sa castige o cota de piata in segmentul telefoniei mobile, in vreme ce un netbook Android va diversifica portofoliul companiei. La ora actuala BenQ ofera doar netbookuri bazate pe Windows.

Benq P50

De remarcat este faptul ca producatorul nu este un nou-venit pe piata smartphone-urilor, el avand deja terminale Symbian si Windows Mobile, cum ar fi BenQ E72 si BenQ P50. Retineti si faptul ca BenQ Royal a castigat premiul IF Product Design, editia 2009, semn ca producatorul sta bine la capitolul design si terminalele viitoare ar putea fi atat aratoase, cat si functionale.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×