Bill Gates este convins ca tehnologia va scoate SUA din criza

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 3.721 ori
<b>Bill Gates este convins ca tehnologia va scoate SUA din criza</b>Bill Gates a afirmat in cadrul unui summit al afaceristilor ca tehnologia va scoate Statele Unite din recesiune, dar si pietele internationale, conform Reuters. E bizar faptul ca Gates a mentionat si companiile farmaceutice, care vor obtine profit in...

Bill Gates a afirmat in cadrul unui summit al afaceristilor ca tehnologia va scoate Statele Unite din recesiune, dar si pietele internationale, conform Reuters.

E bizar faptul ca Gates a mentionat si companiile farmaceutice, care vor obtine profit in aceasta perioada, probabil datorita virusului gripei porcine. In plus, gurul Microsoft a tinut sa precizeze ca ne aflam la inceputul unei "revolutii IT si software",  in cadrul CEO Summit, din campusul companiei, de langa Seatle.

In public s-au aflat nume mari precum geniul economic si miliardarul Warren Buffett, cel de-al doilea om din lume ca avere, dupa Gates, dar si Rupert Murdoch, presedintele News Corp sau CEO-ul Amazon, Jeff Bezos. In ciuda faptului ca Microsoft va concedia 5000 de angajati, CEO-ul Steve Ballmer se declara optimist afirmand ca lumea afacerilor este de abia la jumatatea revolutiei Internetului.

[Via: Reuters.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×