Google a lansat un nou client Sync pentru Nokia S60, care permite sincronizarea contactelor

1.794 ori
<b>Google a lansat un nou client Sync pentru Nokia S60, care permite sincronizarea contactelor</b>Stim deja ca exista un client Google Sync pentru terminalele S60, dar pana acum acesta se ocupa doar de sincronizarea sectiunii Contacts. Ei bine, iata ca Google Mobile Blog ne informeaza ca un nou client Google Sync pentru Nokia S60 este disponibil,...

Stim deja ca exista un client Google Sync pentru terminalele S60, dar pana acum acesta se ocupa doar de sincronizarea sectiunii Contacts. Ei bine, iata ca Google Mobile Blog ne informeaza ca un nou client Google Sync pentru Nokia S60 este disponibil, sincronizand datele din Google Calendar si Contacts cu cele de pe terminalul dumneavoastra.

Iata si un scurt clip informativ despre acest client si mai multe informatii aici :

Lucrul interesant la acest produs este faptul ca el foloseste Mail for Exchange pe handsetul dumneavoastra (disponibil gratuit prin download) si suporta tehnologie push, astfel ca informatia este updatata permanent. Nu puteti sincroniza sau vizualiza mai multe calendare Google, din pacate.

Conform blogului Google Mobile, folosind calendarul nativ de pe un handset Nokia, veti putea accesa acum calendarul Google si veti fi alertati in legaturile cu intalnirile pe care urmeaza sa le aveti, prin semnale acustice sau vibratii.

Calendarul si contactele dumneavoastra vor ramane sincronizate, chiar daca le accesati de pe un telefon Nokia sau de pe PC si veti putea sa adaugati sau sa editati contacte sau date din calendar direct de pe terminal sau din contul Google de pe web.

[Via: Nokiaexperts.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×