Bill Gates + Romania = Love = Internet Explorer Rules!

1.500 ori
<b>Bill Gates + Romania = Love = Internet Explorer Rules!</b>Magnatul care a pus pe picioare Microsoft si "taticul" blue-screen-ului a vizitat Romania ieri, pentru doar cateva ore. Vizita sa ne-a adus aminte de un vechi duel legat de folosirea Internet Explorer-ului. La o prima privire aruncata chiar pe site-ul...

Magnatul care a pus pe picioare Microsoft si "taticul" blue-screen-ului a vizitat Romania ieri, pentru doar cateva ore. Vizita sa ne-a adus aminte de un vechi duel legat de folosirea Internet Explorer-ului.

La o prima privire aruncata chiar pe site-ul nostru 66% din vizitatori folosesc Internet Explorer, in timp ce doar 25% folosesc Mozilla Firefox, un serviciu mult mai de incredere decat cel oferit in mod gratuit de Microsoft. Ca tot veni vorba, firma lui Gates a avut numeroase probleme cu serviciul de browsing in special din cauza procesului "SUA versus Microsoft" (1998).

Celei de-a doua parti i se imputa ca produce o concurenta neloiala oferind utilizatorilor de Windows un serviciu de browsing gratuit (IE). Astfel concurenta nu reusea sa prolifereze, celelalte servicii de browsing fiind contra cost sau prea lente la acel moment.

Amenintarea cu impartirea Microsoft in mai multe firme concurente s-a spulberat cand procesul a fost castigat de firma lui Gates. IE a ramas incorporat in Windows, dar firma lui Gates s-a angajat sa puna la dispozitie si altor firme cercetarile lor legate de dezvoltarea browserelor online. Cu toate acestea, Internet Explorer continua sa conduca in topul preferintelor navigatorilor pe Internet. Netscape si Opera par a fi apus, iar singurul concurent serios pentru IE pare a fi Mozilla.

In aceste conditii, vizita lui Gates nu face decat sa ii creasca acestuia popularitatea si increderea romanilor in serviciile oferite de Microsoft. Cu cateva miscari de PR in plus si alte firme ce produc browsere si software de orice tip s-ar putea impune in Romania cu aceeasi usurinta ca si Microsoft. Monopol si blue-screen sunt 2 cuvinte reprezentative pentru nemultumirile utilizatorilor de Windows. Sa trecem la Linux? La Mozilla? Alegerea este libera, Bill a plecat....poate vom inventa noi alt browser sau sistem de operare...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×