TIANYU B832, fura-l daca poti!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.219 ori
<b>TIANYU B832, fura-l daca poti!</b>Desi suspectate ca sunt doar niste copii fidele ale Nokia, telefoanele chinezesti TIANYU aduc si cateva inovatii, in special in domeniul securitatii anti-furt. Lasand la o parte suspiciunile legate de designul inspirat dupa Nokia, recunoastem ca avem de-a...

Desi suspectate ca sunt doar niste copii fidele ale Nokia, telefoanele chinezesti TIANYU aduc si cateva inovatii, in special in domeniul securitatii anti-furt.

Lasand la o parte suspiciunile legate de designul inspirat dupa Nokia, recunoastem ca avem de-a face cu un telefon standard, ce incorporeaza o camera de 2 megapixeli. Display-ul QVGA nu este de neglijat si banuiesc ca un microSD cu posibilitati de expansiune si functia de TV out fac din TIANYU un telefon interesant, daca nu chiar atractiv.

Cu o grosime de 14 mm, B832 poate fi usor confundat cu un Nokia de un ochi nepriceput in domeniu. Disponibil in varianta neagra, mic, cochet si atractiv, terminalul va atrage multi hoti. Aici intervine una din functiile sale principale: cea de securitate. TIANYU poate fi programat sa trimita un mesaj text daca SIM-ul este inlocuit (ceva de genul Hero-ului de la Samsung), dezactivandu-l pe acesta de la distanta.

"Asta e tot?" probabil va intrebati... si pe buna dreptate caci noua, posesorilor de telefoane mobile de o calitate superioara nu ne pasa atat de mult de SIM, cat de telefonul in sine. Magnet pentru hoti sau o amenintare pentru ei? Mai degraba o tentativa de originalitate a unui produs deja banuit de copiere a designului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×