Nokia Conversations relansat, acum cu o interfață nouă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.038 ori
<b>Nokia Conversations relansat, acum cu o interfață nouă (Video)</b>Schimbările de la Nokia nu sunt doar de nivel al brandingului, fontului și al designului industrial, ci și în interfata cu publicul. Nokia Conversations este locul unde găseai toate informațiile despre ce se mai întâmplă în sânul companiei și...

Schimbările de la Nokia nu sunt doar de nivel al brandingului, fontului și al designului industrial, ci și în interfata cu publicul. Nokia Conversations este locul unde găseai toate informațiile despre ce se mai întâmplă în sânul companiei și feedback direct de la fani, plus povesti interesante ale dezvoltatorilor care colaborează cu firma finlandeză.

Nokia a adus la un loc o echipă editoriala de top, ce include jurnaliști de la cele mai mari reviste din lume, reporteri reputați și fotografi profesioniști. Navigarea pe site a fost regândita, astfel încât experienta utilizatorului pe acest site să se identifice cu experienta de pe terminalele Nokia. Există și o bară de notificări foarte discretă în partea laterală, care va anunța ce subiecte se mai discuta.

în plus, există și o nouă modalitate de filtrare a articolelor, după data publicării și nu numai. Există un ușor feeling de blog pe acest website nou Nokia, iar interconectarea cu rețelele sociale este ușor de observat. Predomina albastrul și acele tile-uri care mă duc cu gândul la Windows Phone, la capitolul design. Se încurajează foarte mult conversatitiile, live chatul și discuțiile pe teme variate.

Cum vi se pare noul site Nokia Conversations, în special față de cel vechi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×