Bioplastic pentru telefoane mobile

1.288 ori
<b>Bioplastic pentru telefoane mobile</b>NEC Corporation a creat un tip nou de bioplastic, compus dintr-un material bazat pe plante si fibra de carbon care realizeaza o conductivitate a caldurii mai mare decat otelul inoxidabil! Inovativul material va face toate produsele electronice mai putin...

NEC Corporation a creat un tip nou de bioplastic, compus dintr-un material bazat pe plante si fibra de carbon care realizeaza o conductivitate a caldurii mai mare decat otelul inoxidabil! Inovativul material va face toate produsele electronice mai putin daunatoare mediului inconjurator, rezolvand si problema caldurii eliberate de acestea.

Noul compus de la NEC elibereaza surplusurile de caldura acumulate in partile electronice ale unui aparat, scazand rata de crestere a temperaturii in cadrul gadgetului. Recent toate electronicele de mici dimensiuni cum ar fi telefoanele mobile sau computerele au avut probleme legate de emisiile de caldura, generate de partile lor electronice. Totusi incorporarea unor ventilatoare performante a devenit tot mai grea, avand in vedere dimensiunile reduse ale terminalelor  moderne.

S-au mai facut incercari cu astfel de materiale plastice conductoare de caldura, dar acestea prezentau dezavantajul unei proaste maleabilitati, insotita de costuri si densitati mari. Toate acestea deoarece ele contineau fibre sau particule de carbon si metale. De aceea s-a cautat un nou material conductor de caldura pentru a rezolva aceste probleme.

NEC va continua sa dezvolte aceste tehnologii incercand sa creeze un compozit bioplastic ideal pana la sfarsitul anului 2009, dupa care il va folosi in cadrul produselor sale.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×