Donald Trump i-a cerut lui Tim Cook să construiască... reţele 5G în SUA

1.848 ori
<b>Donald Trump i-a cerut lui Tim Cook să construiască... reţele 5G în SUA</b>Încă un episod din "Donald Trump vs. tehnologie" are loc în această săptămână. După ce Trump a cerut grăbirea implementării 6G la început de an, acum Președintele SUA îi cere lui Tim Cook să construiască reţelele 5G.

Încă un episod din "Donald Trump vs. tehnologie" are loc în această săptămână. După ce Trump a cerut grăbirea implementării 6G la început de an, acum Președintele SUA îi cere lui Tim Cook să construiască reţelele 5G.

Trump a făcut o postare pe Twitter în care a menţionat producţia noului Mac Pro în SUA şi deschiderea unui nou campus în valoare de 1 miliard de dolari. Toate bune şi frumoase până aici, dar partea a doua a tweet-ului e... ciudată dar și logică. Preşedintele SUA scrie că i-a cerut lui Tim Cook "să vadă dacă poate implica Apple în construirea 5G în SUA". Trump are grijă să şi laude compania, scriind că "are de toate: bani, tehnologie, viziune şi pe Cook".

Încă un episod din "Donald Trump vs. tehnologie" are loc în această săptămână. După ce Trump a cerut grăbirea implementării 6G la început de an, acum Președintele SUA îi cere lui Tim Cook să construiască reţelele 5G.

Cu toate acestea, banii, viziunea şi tehnologia nu sunt de ajuns pentru a activa într-un domeniu cu care nu ai (aproape) nici o legătură. Ce nu înţelege Trump e că Apple nu produce echipamente de reţea şi nu e nici furnizor de servicii 5G. În primul rând Trump ar trebui să le ceară celor de la Verizon, AT&T, T-Mobile sau Sprint să se mişte mai rapid, sau unor companii ca Ericsson sau Nokia să producă hardware mai repede. Ultimul cuvânt îl are totuşi operatorul, care trebuie să şi implementeze serviciile, să facă teste şi să dea drumul reţelelor.

Apple nu îşi produce nici măcar propriile modemuri de pe telefoane, bazându-se pe Intel şi în curând Qualcomm pentru asta. Singurul vag sâmbure de adevăr de aici e că Apple ar putea impulsiona evoluţia spre 5G odată cu lansarea unui iPhone 5G. Aşa s-a întâmplat cu tehnologia 4G, adoptată pe iPhone 5 în 2013. 2020 ar putea fi anul primului iPhone 5G, dar mai avem ceva de aşteptat până atunci.

Au fost ceva zvonuri că Apple ar pregăti un serviciu de telefonie, dar au fost spulberate rapid de Tim. Una peste alta, obeservăm că Trump îi dă „ordine” ciudate lui Tim Cook de la o vreme...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×