BlackBerry 10 OS Își face apariția În noi imagini, vedem și playerul audio!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.059 ori
<b>BlackBerry 10 OS Își face apariția În noi imagini, vedem și playerul audio!</b>Sunt sigur că știți că firma canadiană RIM, cea care produce terminalele BlackBerry are mari probleme. Producătorul nu a mai lansat de ceva vreme un terminal revoluționar și nici la capitolul software nu sta prea bine. Totuși se pregătește o...

Sunt sigur că știți că firma canadiană RIM, cea care produce terminalele BlackBerry are mari probleme. Producătorul nu a mai lansat de ceva vreme un terminal revoluționar și nici la capitolul software nu sta prea bine. Totuși se pregătește o revenire pentru finalul acestui an, când va fi lansat BlackBerry 10 OS. Platforma a fost deja surprinsă în imagini, iar astăzi avem o nouă serie de screenshoturi ale sale.

Observăm ecranul Home cu ceea ce par a fi widgeturi și iconuri pentru aplicații care îmi amintesc de QNX OS. La urmă urma, sistemul de operare de pe tableta BlackBerry PlayBook a fost folosit ca inspirație pentru BB 10. Rețineți și că această versiune nu este finală și că vor mai exista multe modificări până la lansarea sa din toamnă. în vreme ce majoritatea terminalelor BlackBerry din ultimii ani au fost dotate cu tastaturi fizice, smartphone-urile BB 10 vor fi unele full touch, complet adaptate la controlul pe bază de tastatură virtuală.

BlackBerry 10

Nouă tastatura BlackBerry va veni cu funcție predictivă, cu o serie de cuvinte care vor "pluti"deasupra tastaturii și vor putea fi alese pentru a scrie mai repede. Avem parte și un inbox unificat și de un player muzical pe care îl vedeți aici și care nu mă prea impresionează. Din păcate BB 10 OS nu va sosi ca actualizare pe actualele telefoane, care vor rămâne la versiunea BlackBerry 7 OS.

BlackBerry 10

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×