Bitdefender Anti-Theft sau cum poți să-ți blochezi telefonul Android după ce a fost furat?

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.873 ori
<b>Bitdefender Anti-Theft sau cum poți să-ți blochezi telefonul Android după ce a fost furat?</b>Bitdefender a prezentat zilele trecute o soluție ingenioasă denumită Bitdefender Anti-Theft. Aceasta îți permite să ai control asupra telefonului sau tabletei cu Android chiar și după ce s-a au fost furate. &nbsp; Se poate localiza poziția pe...

Bitdefender a prezentat zilele trecute o soluție ingenioasă denumită Bitdefender Anti-Theft. Aceasta îți permite să ai control asupra telefonului sau tabletei cu Android chiar și după ce s-a au fost furate.

Se poate localiza poziția pe hartă și se primește o notificare când este schimbată cartela SIM. Poți alege să blochezi accesul la telefon sau tabletă. Ai și opțiunea de a seta o alarmă sau de a șterge datele de la distanță pentru a evida furtul lor.

’Cu Bitdefender Anti-Theft am extins soluțiile noastre de securitate de renume mondial din domeniul internetului, către realitatea fizică. Protejăm acum utilizatorii de amenințări informatice, dar și de hoții de terminale mobile. De asemenea, îi scutim de momentele de disperare care îi încearcă atunci când realizează că și-au uitat laptopul sau telefonul în cafenea sau în taxi. Bitdefender Anti-Theft acționează astfel ca o lesă invizibilă asupra telefonului’’, spune Andra Cazacu, Product Marketing Manager, Bitdefender.

Aplicația poate fi descărcată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×