BlackBerry 10 OS ni se prezintă În imagini proaspate: noi widgeturi și iconuri depistate

1.126 ori
<b>BlackBerry 10 OS ni se prezintă În imagini proaspate: noi widgeturi și iconuri depistate</b>în prag de MWC 2012 și în toiul unei avalanșe de informații cu privire la viitoare terminale mobile, ne oprim astăzi asupra lui BlackBerry 10 OS. Platformă care ar putea fi ultima salvare RIM tocmai a fost surprinsă într-o serie de capturi de...

în prag de MWC 2012 și în toiul unei avalanșe de informații cu privire la viitoare terminale mobile, ne oprim astăzi asupra lui BlackBerry 10 OS. Platformă care ar putea fi ultima salvare RIM tocmai a fost surprinsă într-o serie de capturi de imagine, pe care le vedeți mai jos.

Telefonul din imagine ar putea fi BlackBerry 9860, deși acest aspect nu a fost confirmat deocamdată. Observați în schimb noul ecran Home, puțin diferit de ceea ce am văzut până acum pe BlackBerry-uri. Avem la dispoziție widgeturi de dimensiuni mari, care amintesc destul de mult de faimoasele tile-uri din Windows Phone. De asemenea aflați că acest widgeturi nu sunt statice, ci dinamice, afișând informații în timp real, precum predicții meteo, detalii despre apeluri și localizarea pe hartă a utilizatorului.

BlackBerry 10 OS ni se prezinta in imagini proaspate: noi widgeturi si iconuri depistate

Avem și o bară în partea inferioară care amintește puțin de ceea ce vedeam în Nokia Belle. Avem la dispoziție și un drawer pentru aplicații, care ar putea fi bazat pe un sistem de scroll orizontal sau o listă banală. Să vedem ce va zice Nokia despre asemănarea cu Belle din partea inferioară a UI-ului, cu siguranță cea mai pregnantă din aceste imagini.

BlackBerry 10 OS ni se prezinta in imagini proaspate: noi widgeturi si iconuri depistate

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×