Mozilla pregătește un browser Firefox pentru Windows 8 În stilul Metro

Autor:  | Publicat în:  Mozilla Firefox 923 ori
<b>Mozilla pregătește un browser Firefox pentru Windows 8 În stilul Metro</b>A fost făcut un anunț oficial din partea Mozilla cu privire la dezvoltarea unui browser optimizat pentru Windows 8 în stilul Metro. Windows 8 va rula și pe procesoare ARM, va fi integrat și pe tablete și s-ar putea să vedem o versiune și pe...

A fost făcut un anunț oficial din partea Mozilla cu privire la dezvoltarea unui browser optimizat pentru Windows 8 în stilul Metro. Windows 8 va rula și pe procesoare ARM, va fi integrat și pe tablete și s-ar putea să vedem o versiune și pe telefoane inteligente.

Noul browser va avea la bază un enginde denumit Gecko. Va reprezenta debutul unui nou layout al Firefox. Va rula în full screen ca și restul aplicațiilor Metro, bazat și focusat pe interacțiunile de tip touch.

Prezentarea oficială va avea loc în a doua parte a lui 2012.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×