Sony Xperia S sosește În magazine pe 5 martie; Gata de Încărcare ultrarapidă?

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.633 ori
<b>Sony Xperia S sosește În magazine pe 5 martie; Gata de Încărcare ultrarapidă?</b>Sony Xperia S este unul dintre cele mai apreciate telefoane prezentate la CES 2012 și abia aștept să avem șansa să punem mâna pe el în Barcelona la MWC. Acum aflăm că handsetul va sosi pe piață pe 5 martie și sunt sigur că până în perioada...

Sony Xperia S este unul dintre cele mai apreciate telefoane prezentate la CES 2012 și abia aștept să avem șansa să punem mâna pe el în Barcelona la MWC. Acum aflăm că handsetul va sosi pe piață pe 5 martie și sunt sigur că până în perioada Paștelui îl vom avea și în România.

Punctele forte ale acestui handset sunt originalitatea în design, mai ales datorită acelui inel transparent pentru notificări, plus încărcarea ultrarapidă a bateriei și protecția împotriva murdăririi și apei. Despre asta aflați mai multe aici, iar în ce privește smartphone-ul el măsoară 10.6 mm în grosime și cântărește 144 de grame, incorporând un ecran 720p cu tehnologie Sony Mobile BRAVIA.

Alte dotări includ 32 GB memorie internă, 1 GB RAM, conectivitate HSDPA, Bluetooth 2.1 și o cameră de 12 megapixeli cu autofocus, bliț LED și captura 1080p la 30 fps. Acesta este un telefon dual core cu procesor de 1.5 GHz și Android 2.3 drept OS și nu văd nici un motiv pentru care el să nu ajungă rapid un hit, mai ales după ce primește Android 4.0.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×