BlackBerry 10 OS va include un asistent virtual În genul lui Siri

774 ori
<b>BlackBerry 10 OS va include un asistent virtual În genul lui Siri</b>Ani întregi RIM și al său BlackBerry OS au stat departe de trendul general și nu au copiat nici Android și nici iOS. Acum, compania pare a pregăti un rival pentru Siri, pe care să îl integreze în BlackBerry OS 10. Noua versiune alpha de BB 10 OS...

Ani întregi RIM și al său BlackBerry OS au stat departe de trendul general și nu au copiat nici Android și nici iOS. Acum, compania pare a pregăti un rival pentru Siri, pe care să îl integreze în BlackBerry OS 10. Noua versiune alpha de BB 10 OS conține un asistent virtual controlat de vocea utilizatorului.

Deocamdată nu putem vorbi de o alternativă la Siri, cei mai degrabă de un sistem mobil de recunoaștere vocală. Funcționarea este aproape identică față de Siri și chiar și vocea sună la fel ca feminina Siri. Avantajul RIM în acest caz îl reprezintă serverele sale și capacitatea de a servi rezultate mai rapid și eficient decât Siri, dacă se poate. Deja Google a dat lovitura cu funcția Now inclusă în Android 4.1 Jelly Bean și noua metodă de căutare vocală care implică un asistent virtual net superior lui Siri.

Va fi foarte greu să vii cu un produs mai bun în acest caz și orice semn de inferioritate va fi sancționat de publicul care vrea "mai rapid, mai bun, mai eficient". întrebarea e: chiar dacă acest "BlackBerry Siri" e fantastic, va mai conta el în vreun mod în prima jumătate a lui 2013? Sau va fi prea târziu să se afirme? Până acum văd că inovațiile lui BB 10 OS sunt mai degrabă unele de input, atât vocal, cât și prin acea tastatură virtuală revoluționară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×