ZTE anunță primul telefon cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat, modelul ZTE N88OE

1.458 ori
<b>ZTE anunță primul telefon cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat, modelul ZTE N88OE</b>Compania chineză ZTE tocmai a anunțat primul telefon din lume care vine cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat. Este vorba despre modelul ZTE N88OE, care sună mai degrabă a nume de cod decât nume comercial. Din păcate acest terminal vine cu...

Compania chineză ZTE tocmai a anunțat primul telefon din lume care vine cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat. Este vorba despre modelul ZTE N88OE, care sună mai degrabă a nume de cod decât nume comercial. Din păcate acest terminal vine cu specificații mediocre și șansele sunt mari ca el să nu părăsească China.

Acest prim telefon cu Android 4.1 încorporează un procesor Qualcomm de 1 GHz, un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și o carcasă groasă de 10.4 mm. Asta mă face să mă gândesc că avem de-a face cu un terminal destul de gros, mai ales că există telefoane chinezești groase de doar 6.6 mm. Alte dotări includ 4 GB memorie internă, slot microSD, o cameră de 3.2 megapixeli în partea din spate, plus obișnuitele WiFi și Bluetooth. Bateria acestui telefon este o unitate de 1650 mAh.

Motivul pentru care ZTE a ieșit atât de rapid pe piața cu un telefon Android 4.1 este colaborarea sa cu Google și relația foarte bună dintre cele două companii. în plus, având un departament de cercetare și dezvoltare foarte mare, ZTE își permite să avanseze mai rapid decât concurența. Să sperăm că vom vedea acest model și pe alte piețe, eventual cu un preț accesibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×