BlackBerry 10 va include un sistem interesant de notificări și preview mesaje, bazat pe Înclinarea ecranului

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 765 ori
<b>BlackBerry 10 va include un sistem interesant de notificări și preview mesaje, bazat pe Înclinarea ecranului</b>BlackBerry 10 OS reprezintă salvarea celor de la Research in Motion, mai ales dacă platforma și terminalele pe care va rula se dovedesc atât de revoluționare pe cât promit. Astăzi aflăm un concept interesant integrat în această platformă, unul...

BlackBerry 10 OS reprezintă salvarea celor de la Research in Motion, mai ales dacă platforma și terminalele pe care va rula se dovedesc atât de revoluționare pe cât promit. Astăzi aflăm un concept interesant integrat în această platformă, unul care are de-a face cu notificările și preview-ul mesajelor în lockscreen.

Sub numele de cod Cinnamon Toast și French Toast acest sistem oferă utilizatorului moduri unice de a interacționa cu notificările de tot felul. La nivel intern numele Toast se referă la o notificare simplă într-un pop up de mici dimensiuni;. Cinnamo Toast prespune ca atunci când primiți un mesaj să fiți alertați și pe măsură de înclinați telefonul pentru a vedea notificarea, mesajul să fie dezvăluit din ce în ce mai mult, în funcție de înclinarea device-ului. Atunci când acesta ajunge la 45 de grade întreg preview-ul va fi afișat.

BlackBerry 10 va include un sistem interesant de notificări și preview mesaje, bazat pe Înclinarea ecranului

Funcția de dezvăluire este continuă și reversibila, deci puteți pune telefonul BlackBerry înapoi pe masă și mesajul va dispărea treptat, exact cum a apărut. French Toast se ocupă mai degrabă de ideea de mesaj șters din greșeală. E vorba aici despre un răspuns interactiv la ștergerea unui mesaj, care nu presupune să confirmați ștergerea, ci pur și simplu să îi dați undo dacă e cazul. Alertă e disponibilă timp de 3 secunde și dispare atunci când inițiați altă activitate. Puteți plasa notificarea în diferite zone ale ecranului.

BB 10 OS începe să sune foarte bine abia aștept începutul lui 2013 pentru a vedea ce surprize mai aduce RIM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×