Samsung și LG ar putea lansa telefoane cu ecrane 1080p În prima jumătate a lui 2013

1.093 ori
<b>Samsung și LG ar putea lansa telefoane cu ecrane 1080p În prima jumătate a lui 2013</b>După ce HTC și chinezii de la Oppo au prezentat deja terminale cu ecran de 5 inch și rezoluție 1080p, apăruse și un zvon despre un telefon Sony cu un display similar. Evident, noul trend nu putea trece fără a fi adoptat de giganții sud-coreeni...

După ce HTC și chinezii de la Oppo au prezentat deja terminale cu ecran de 5 inch și rezoluție 1080p, apăruse și un zvon despre un telefon Sony cu un display similar. Evident, noul trend nu putea trece fără a fi adoptat de giganții sud-coreeni Samsung și LG, care la rândul lor vor lansa telefoane cu ecran 1080p, dar de abia în 2013.

Cei de la LG sunt cunoscuți drept avantgarda noilor tehnologii, fiind prima companie cu telefon dual core și prima cu telefon quad core, dar acesta din urmă sosind prea târziu în magazine pentru a mai reprezenta o premieră. în ce privește Samsung, mă aștept la un ecran Super AMOLED 1080p de 5 inch pe Samsung Galaxy S IV, după cum chiar speculațiile afirmă, de altfel. LG a prezentat deja un prototip de 5 inch Full HD cu ceva timp în urmă, deci urmează să vedem și un produs comercial, cu puțin noroc poate chiar în 2012.

O altă companie coreeană, Pantech pregătește și ea un handset Full HD, deși detaliile despre acesta sunt limitate. Ca de obicei ne vom baza pe CES 2013 și MWC 2013 pentru a ne aduce detalii despre aceste noi tehnologii și sunt sigur că la anul ecranele 1080p vor reprezenta noul standard, împreună cu procesoare quad core de 2 GHz sau o nouă generație de procesoare dual core mai puternice (Cortex A15?). și camerele ar trebui să facă saltul la 12 - 16 megapixeli. Voi ce așteptări aveți pentru 2013?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×