BlackBerry 8120 s-a lansat in Spania

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.383 ori

Ah, micile avantaje ale faptului ca traim in Europa! O moneda Euro in plina crestere, servicii sociale de calitate si ... noul BlackBerry 8120, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare: Terminalul tocmai s-a lansat in Spania prin intermediul...

Ah, micile avantaje ale faptului ca traim in Europa! O moneda Euro in plina crestere, servicii sociale de calitate si ... noul BlackBerry 8120, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

BlackBerry 8120

Terminalul tocmai s-a lansat in Spania prin intermediul producatorului RIM, in parteneriat cu gigantul telefoniei mobile Telefonica. Telefonul suporta WiFi, include o camera de 2 megapixeli cu suport pentru inregistrare video si un slot extern microSD. De asemenea pe lista de feature-uri se afla o noua interfata, completa refacuta, un media player si un jack de 3.5mm special pentru headseturi.

Toate aceste dotari tehnice sunt “ascunse” de o carcasa albastra, iar handsetul este disponibil chiar acum intr-o gama variata de preturi,  in functie de operatorul pentru care optati. Daca va aflati in Spania acum, nu ezitati sa vizitati un magazin Telefonica, pentru a cumpara acest BlackBerry, modelul 8120 fiind printre cele mai asteptate terminale produse de RIM si lansate in Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×