BlackBerry 8300 Daytona are WiFi

1.329 ori

Se poate sa nu fie cea mai de incredere sursa pentru stire, deoarece este un blog personal gazduit de Wordpress, dar posibilitatea este prea atragatoare pentru a o ignora. Stirea este ca nu doar ca Research in Motion pregatesc lansarea unui nou...

Se poate sa nu fie cea mai de incredere sursa pentru stire, deoarece este un blog personal gazduit de Wordpress, dar posibilitatea este prea atragatoare pentru a o ignora. Stirea este ca nu doar ca Research in Motion pregatesc lansarea unui nou BlackBerry, ci au si pus la dispozitie exemplare pentru evaluare care au incorporat WiFi.

BlackBerry 8300 Daytona

Doamnelor si domnilor, dati-mi voie sa va prezint BlackBerry 8300, cunoscut in anumite cercuri ca "Daytona". Nu sunt foarte sigur ce legatura are cu referinta la Nascar, probabil se refera la transferul wireless uimitor de rapid de care va veti bucura cu functia WiFi.

Celelalte specificatii nu sunt inca cunoscute, dar se pare ca va avea o tastatura QWERTY (dupa cum se poate vedea si din imagine), o camera de 2 megapixeli cu LED flash, GPS, difuzoare audio imbunatatite si un ecran multi-touch ca la iPhone. Bine..., ultima parte este doar o exprimare a viselor mele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×