Android 1.5 anuntat oficial, SDK-ul disponibil de azi

Autor:  | Publicat în:  Google 1.617 ori
<b>Android 1.5 anuntat oficial, SDK-ul disponibil de azi</b>Alianta Open Handset a prezentat oficial noua versiune a OS-ului Android, 1.5 astazi, ea incorporand numeroase functii ale update-ului Cupcake. Intre timp, SDK-ul a fost pus la dispozitia developerilor, intr-o versiune preliminara. Update-ul Cupcake era...

Alianta Open Handset a prezentat oficial noua versiune a OS-ului Android, 1.5 astazi, ea incorporand numeroase functii ale update-ului Cupcake. Intre timp, SDK-ul a fost pus la dispozitia developerilor, intr-o versiune preliminara.

Update-ul Cupcake era deja disponibil pentru anumiti developeri de luni bune, dar abia acum a fost incorporat in noul software. Ce aduce nou Android 1.5? Ei bine, o noutate este un framework al meniului Home, care permite dezvoltarea de widgeturi si popularea folderelor cu orice tipuri de continuturi doriti. Nu stim exact la ce data va ajunge noul software pe terminalele Android (sau mai bine zis terminalul?).

In urmatoarele saptamani, alianta OHA, patronata de Google va lansa o serie de articole de specialitate, care vor descrie in detaliu imbunatatirile aduse de Android 1.5 si toate functiile sale. Documentatia va fi utila in special pentru developeri, ajutandu-i sa pregateasca viitoarele aplicatii, care vor fi lansate pe telefoanele ce vor rula Android 1.5.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×