Produse evoMAG.ro

BlackBerry 8520 Gemini, analizat de specialisti (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.273 ori

Chiar daca noul BlackBerry 8520, cunoscut si ca Gemini nu a fost lansat inca, terminalul a fost analizat de catre cei de la Crackberry, in cadrul showului Wireless Enterprise Symposium. Iata terminalul in actiune, in clipul de mai jos: Specificatiile...

Chiar daca noul BlackBerry 8520, cunoscut si ca Gemini nu a fost lansat inca, terminalul a fost analizat de catre cei de la Crackberry, in cadrul showului Wireless Enterprise Symposium. Iata terminalul in actiune, in clipul de mai jos:

Specificatiile telefonului nu impresioneaza (camera de 2 megapixeli, fara blitz, display cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, WiFi, doar conectivitate EDGE) si totusi handsetul are cateva atuuri. Acestea apar mai ales la capitolul design: margini mai rotunjite decat ale BlackBerry-urilor precedente, un nou indicator LED si taste muzicale in partea superioara.

BlackBerry 8520 Gemini

In plus, constatam ca trackball-ul a fost inlocuit cu o varianta de pad optic, care are chiar atribute touch-sensitive si va schimba modalitatea in care sunteti obisnuiti sa controlati un telefon. Gemini va fi destinat pietei low-end, astfel ca ar trebui sa ne asteptam la un pret pe masura specificatiilor, eventual o oferta care sa includa telefonul gratuit.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×