BlackBerry 8520 Gemini, analizat de specialisti (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.373 ori

Chiar daca noul BlackBerry 8520, cunoscut si ca Gemini nu a fost lansat inca, terminalul a fost analizat de catre cei de la Crackberry, in cadrul showului Wireless Enterprise Symposium. Iata terminalul in actiune, in clipul de mai jos: Specificatiile...

Chiar daca noul BlackBerry 8520, cunoscut si ca Gemini nu a fost lansat inca, terminalul a fost analizat de catre cei de la Crackberry, in cadrul showului Wireless Enterprise Symposium. Iata terminalul in actiune, in clipul de mai jos:

Specificatiile telefonului nu impresioneaza (camera de 2 megapixeli, fara blitz, display cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, WiFi, doar conectivitate EDGE) si totusi handsetul are cateva atuuri. Acestea apar mai ales la capitolul design: margini mai rotunjite decat ale BlackBerry-urilor precedente, un nou indicator LED si taste muzicale in partea superioara.

BlackBerry 8520 Gemini

In plus, constatam ca trackball-ul a fost inlocuit cu o varianta de pad optic, care are chiar atribute touch-sensitive si va schimba modalitatea in care sunteti obisnuiti sa controlati un telefon. Gemini va fi destinat pietei low-end, astfel ca ar trebui sa ne asteptam la un pret pe masura specificatiilor, eventual o oferta care sa includa telefonul gratuit.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×