4 noi telefoane 3G Samsung au fost fotografiate in premiera; lansarea in curand

2.792 ori
<b>4 noi telefoane 3G Samsung au fost fotografiate in premiera; lansarea in curand</b>Utilizatorul VtotheZ, de pe forumul Tmonews a reusit sa puna pana mana pe 4 noi terminale Samsung cu suport pentru conectivitate 3G, fotografiindu-le si prezentandu-le publicului, dupa cum puteti vedea mai jos. Terminalele vor sosi intai in SUA in acest...

Utilizatorul VtotheZ, de pe forumul Tmonews a reusit sa puna pana mana pe 4 noi terminale Samsung cu suport pentru conectivitate 3G, fotografiindu-le si prezentandu-le publicului, dupa cum puteti vedea mai jos.

Terminalele vor sosi intai in SUA in acest an si apoi probabil si la noi, dar detaliile cu privire la aceste handseturi sunt limitate deocamdata. Primul pe lista este Samsung Gravity 2, care vine cu o tastatura duala si o componenta glisanta lateral. Urmasul lui Gravity va fi disponibil in variante de culoare roz/rosu si oranj/grafit, el urmand sa fie lansat inainte de trimestrul 4 al acestui an.

Samsung va lansa 4 terminale noi

Urmatorul model pe care il descoperim este Samsung T349, terminal cu 20 de taste, care va sosi pe piata in data de 20 mai. Trecand mai departe, descoperim si un telefon cu ecran full touch si al carui nume este necunoscut deocamdata. Misteriosul handset va sosi pe piata inainte de ultimul trimestru si va include o camera de 3 megapixeli si interfata TouchWiz.

Samsung va lansa 4 telefoane noi

Ultimul model Samsung fotografiat de VtotheZ este o bijuterie cu ecran dual, al carui nume este de asemenea un mister. Urmand sa fie lansat in vara, acest telefon vine cu un display exterior, plus o tastatura numerica, sub care se ascund un display intern mai mare si o tastatura full QWERTY, plus un pad directional.

Samsung va lansa 4 telefoane noi

Samsung va lansa 4 telefone noi

[Via: Boygeniusreport.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×