HTC Touch Diamond2 fotografiat in actiune, in varianta T-Mobile

3.103 ori
<b>HTC Touch Diamond2 fotografiat in actiune, in varianta T-Mobile</b>HTC Touch Diamond2 este cunoscut sub numele de T-Mobile MDA Compact V, in varianta pusa in vanzare de catre acest operator. Handsetul urmeaza sa soseasca pe piata catre finalul lunii, cu un bonus navigational care va tenta noii clienti, dar pana atunci sa...

HTC Touch Diamond2 este cunoscut sub numele de T-Mobile MDA Compact V, in varianta pusa in vanzare de catre acest operator. Handsetul urmeaza sa soseasca pe piata catre finalul lunii, cu un bonus navigational care va tenta noii clienti, dar pana atunci sa aruncam o privire asupra imaginilor cu telefonul.

Teoretic, MDA Compact V este un Diamond2 rebranduit, dotat cu acelasi OS, Windows Mobile 6.1 upgradabil la Windows Mobile 6.5 de indata ce acesta va fi lansat, plus un display touchscreen rezistiv cu diagonala de 3.2 inchi, conectivitate HSDPA si o camera de 5 megapixeli. Totusi, daca ne uitam cu atentie MDA Compact V descoperim ceva in plus, in afara de un nou look.

HTC Diamond 2 in actiune

Este vorba de un card microSD de 2 GB, oferit ca bonus, dar adevarata surpriza este softul CoPilot Live, cu ale sale harti instalate si un abonament gratuit la serviciul navigational, timp de 18 luni. Oferta este disponibila doar pentru primii 10.000 de clienti care cumpara un MDA Compact V prin T-Mobile incepand cu 1 iunie.
Terminalul va sosi in magazinele T-Mobile din 21 mai, disponibil gratuit, impreuna cu un abonament lunar de 50 de lire sterline.

[Via: Electricpig.co.uk]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×