BlackBerry 9000 va fi disponibil in 2 variante: Niagara si Javelin

926 ori

Se pare ca abonatii retelelor CDMA nu vor mai fi discriminati, cel putin nu cand vine vorba de noul terminal BlackBerry, modelul 9000. RIM, producatorul acestuia va lansa 2 versiuni diferite ale handsetului, Javelin si Niagara. Prima este varianta EDGE a...

Se pare ca abonatii retelelor CDMA nu vor mai fi discriminati, cel putin nu cand vine vorba de noul terminal BlackBerry, modelul 9000. RIM, producatorul acestuia va lansa 2 versiuni diferite ale handsetului, Javelin si Niagara. Prima este varianta EDGE a lui BlackBerry 9000, in vreme ce a doua este cea cu suport EVDO.

BlackBerry 9000

Asta inseamna ca Javelin va opera in retele GSM folosind conectivitate 3G si EDGE, in vreme ce Niagara se va baza pe conectivitatea EVDO Rev in retele CDMA. A. Nu vor exista diferente majore intre cele 2 versiuni de BlackBerry 9000, ambele fiind dotate cu display-uri cu rezolutie de 480x360 pixeli, tastatura QWERTY, camera de 3.2 megapixeli, BES 5.0 si avand aceleasi dimensiuni. BlackBerry 9000 Javelin va oferi suport pentru conectivitate quad-band (850/900/1800/1900 MHz) GSM si va include GPS, sistemul de operare BlackBerry 4.6, WiFi si un procesor ArgonV.

Trecand la varianta sa CDMA, Niagara va sosi pe piata (americana) dotat cu aGPS, sistemul de operare BlackBerry 4.7 si un procesor Qualcomm MSM7600, ascuns sub aratoasa carcasa. Observam diferente intre cele 2 versiuni la capitolul GPS si sistem de operare, evidenta fiind superioritatea lui BlackBerry Niagara, care se va lansa in mai 2009. Va vom oferi update-uri despre viitorul hit al celor de la RIM, pe masura ce BlackBerry 9000 ne este prezentat complet.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×