iPhone 3G va fi testat in Austria, afirma T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.278 ori
<b>iPhone 3G va fi testat in Austria, afirma T-Mobile</b>derStandard, aceeasi publicatie care anunta ca iPhone 3G va fi disponibil in Austria prin T-Mobile, ne informeaza acum ca acelasi operator va testa noul terminal in aceasta tara. Operatorul a facut acest anunt in timpul unei conferinte de presa din Viena,...

derStandard, aceeasi publicatie care anunta ca iPhone 3G va fi disponibil in Austria prin T-Mobile, ne informeaza acum ca acelasi operator va testa noul terminal in aceasta tara.

Operatorul a facut acest anunt in timpul unei conferinte de presa din Viena, mentionand si ca o versiune UMTS a handsetului Apple va fi in curand disponibila. De asemenea aflam ca Austria va fi printre primele tari care va beneficia de varianta UMTS a celebrului terminal. Vom vedea daca in timpul testelor informatia va "scapa" cum se intampla de obicei, sau poate acest trial se va desfasura cu ajutorul unor utilizatori de rand, care cu siguranta si-ar anunta implicarea in acest proiect.

Va reamintim ca iPhone 3G se va lansa in data de 9 iunie, cel putin in SUA si ca noul handset va fi disponibil in variante de culoare alba sau neagra, dupa cum este prezentat in ultimele imagini aparute pe Internet. Au fost prezise amanari ale lansarii, avand cauze variate, de la probleme de productie pana la miscari de marketing, dar un lucru e cert: isteria pre-lansare este aproape la fel de mare ca si in cazul primului iPhone.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×