LG KM380, cel mai nou telefon muzical isi face aparitia in China

4.434 ori
<b>LG KM380, cel mai nou telefon muzical isi face aparitia in China</b>LG a anuntat oficial astazi noul sau handset KM380, un telefon care pune accentul pe functii muzicale. Avem de-a face cu un terminal slim care ofera o experienta multimedia de exceptie. Mark Levinson a lucrat la imbunatatirea experientei audio, iar MP3...

LG a anuntat oficial astazi noul sau handset KM380, un telefon care pune accentul pe functii muzicale. Avem de-a face cu un terminal slim care ofera o experienta multimedia de exceptie.

Mark Levinson a lucrat la imbunatatirea experientei audio, iar MP3 playerul noului telefon foloseste o tehnologie a "restaurarii", care repara calitatea pierduta a fisierelor MP3. LG KM380 are un design similar cu cel al lui Sony Ericsson W350i, rivalul sau in segmentul de music phone-uri. Acest nou terminal este unul cu clapeta si tasta Quick Acces, care permite utilizatorului sa acceseze media playerul handsetului, din exteriorul telefonului.

Tipic pentru telefoanele cu functii muzicale, veti activa MP3 playerul si veti naviga prin playlist fara a fi nevoie sa deschideti clapeta. LG KM380 este disponibil acum in China la pretul de 200 de dolari si ne asteptam ca acesta sa poposeasca si in Romania cat mai curand. Vom vedea daca designul sau va cuceri fanii seriei Walkman de la Sony Ericsson, definitia telefoanelor cu functii muzicale. In caz ca nu, putem oricand sa asteptam ca LG Butterfly si LG Synthesis sa devina realitate.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×