BlackBerry 9800 Slider, 9670 Clamshell si 9300 Kepler surprinse de camera

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.988 ori
<b>BlackBerry 9800 Slider, 9670 Clamshell si 9300 Kepler surprinse de camera</b>Stim deja ca RIM pregateste o serie de BlackBerry-uri impresionante pentru acest an, dar iata ca modelele ni s-au prezentat recent, sub forma unor clipuri care au fost destul de rapid scoase de pe YouTube. Astfel, trebuie sa ne multumim cu imaginea...

Stim deja ca RIM pregateste o serie de BlackBerry-uri impresionante pentru acest an, dar iata ca modelele ni s-au prezentat recent, sub forma unor clipuri care au fost destul de rapid scoase de pe YouTube. Astfel, trebuie sa ne multumim cu imaginea urmatoare si cu detaliile de mai jos, deocamdata.

BlackBerry 9800 este un slider cu nume de cod Talladega si aflam ca el va fi lansat pe piata sub numele oficial de Bold sau Torch. Modelul 9670 este un telefon cu clapeta, cu nume de cod Oxford, iar BlackBerry Curve 9300 va fi cunoscut si drept Kepler. BlackBerry 9670 este o versiune mai veche, dupa cum o arata si camera sa de 3.2 megapixeli, dar macar OS-ul sau este nou, in versiunea 6.0.

Acelasi handset vine si cu un display intern HVGA si unul extern, care aminteste de modelul Pearl Flip. BlackBerry 9800 este comparat cu Storm 2, avand aceleasi dimensiuni si greutate, desi ecranul sau este mai mic. Accentul in cazul acestui terminal se pune pe mecanismul glisant, care este greu de deschis din greseala.

Din cate stim pana acum, BB 9800 foloseste un ecran capacitiv touch standard (fara SurePress), o camera de 5 megapixeli, 512 MB memory si urmeaza sa fie lansat prin AT&T in septembrie. In cele din urma, BlackBerry 9300 este prezentat la randul sau, cu un nou design, fiind un urmas cu potential al lui BlackBerry Curve 8520/30. Camera sa a fost upgradata la 3.2 megapixeli, dar restul dotarilor amintesc de modelul care l-a precedat.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×