Primul telefon Windows Phone 7 HTC, Samsung i8700 Cetus, Nokia E7 si HTC Gold, scapate pe web

2.788 ori
<b>Primul telefon Windows Phone 7 HTC, Samsung i8700 Cetus, Nokia E7 si HTC Gold, scapate pe web</b>Nu va asteptati sa vedeti imagini in premiera cu cele mai noi modele Samsung, HTC sau Nokia, scapate recent pe web doar sub forma de date de lansare a terminalelor in Marea Britanie. Scaparea apartine site-ului de comparatii online intre telefoane Omio,...

Nu va asteptati sa vedeti imagini in premiera cu cele mai noi modele Samsung, HTC sau Nokia, scapate recent pe web doar sub forma de date de lansare a terminalelor in Marea Britanie. Scaparea apartine site-ului de comparatii online intre telefoane Omio, care afirma ca are detalii despre handseturile cheie care vor sosi in UK in a doua jumatate a lui 2010.

Printre ele se numara si proaspat-scapatul pe web HTC Vision, misteriosul HTC Ace, care va sosi imperuna cu XPERIA X8 in octombrie, in vreme ce in luna noiembrie vom vedea primul telefon Windows Phone 7 pe piata, impreuna cu Nokia E7 si Samsung i8700 Cetus. Nokia E7 ne aminteste foarte de misteriosul model cu tastatura QWERTY al finlandezilor, analizat recent pe web si considerat multa vreme terminalul N9, in ciuda faptului ca nu ruleaza MeeGo OS.

HTC Vision

Omio ne informeaza ca E7 va rula Symbian^3, va folosi o carcasa din aluminiu, ca si N8 si va incorpora un display mobil AMOLED touch. In ce priveste modelul HTC cu Windows Phone 7 la bord, el ar putea fi terminalul HTC Gold, desi nu avem inca specificatiile sale disponibile. Samsung i8700 Cetus ar putea rula Bada OS, dar aceasta este doar o speculatie deocamdata.

Nici unul dintre aceste modele nu a primit confirmarea oficiala a existentei sale sau datei de lansare, deci mai avem de asteptat pana in toamna acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×