BlackBerry 9800 Slider prezentat in noi imagini

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.071 ori
<b>BlackBerry 9800 Slider prezentat in noi imagini</b>BlackBerry 9800 Slider este mult-asteptatul smartphone produs de RIM, care ar trebui sa combine cu succes un ecran capacitiv touch cu o tastatura glisanta QWERTY. Dupa ce am vazut terminalul scapat pe web sau prezentat in imagini neclare, iata si primele...

BlackBerry 9800 Slider este mult-asteptatul smartphone produs de RIM, care ar trebui sa combine cu succes un ecran capacitiv touch cu o tastatura glisanta QWERTY. Dupa ce am vazut terminalul scapat pe web sau prezentat in imagini neclare, iata si primele imagini mai detaliate ale handsetului.


Berrytimes.cn
a pus la dispozitie aceste fotografii, care prezinta un telefon cu o tastatura glisanta user-friendly si o platforma BlackBerry OS 6.0 promitatoare. Dotarile lui BlackBerry 9800 Slider, pe care le-am aflat cu ceva timp in urma, mentionau prezenta a 512 MB RAM la bordul smartphone-ului, plus un display touch capacitiv, WiFi 802.11n si 4 GB memorie interna.

Sistemul de input SurePress este si el suportat, iar camera din spatele handsetului ar trebui sa incorporeze un senzor de 5 megapixeli, desi informatia nu a fost confirmata inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×