BlackBerry A10 va avea slotul SIM lateral, conform unor schițe noi

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 801 ori
<b>BlackBerry A10 va avea slotul SIM lateral, conform unor schițe noi</b>Nu sunt mulți producători de telefoane care aleg să ofere un slot SIM lateral pentru handseturile lor, mai ales când device-urile au capacul din spate înlăturabil. BlackBerry A10 pare a fi un astfel de terminal, dacă ne luăm după schițele tocmai...

Nu sunt mulți producători de telefoane care aleg să ofere un slot SIM lateral pentru handseturile lor, mai ales când device-urile au capacul din spate înlăturabil. BlackBerry A10 pare a fi un astfel de terminal, dacă ne luăm după schițele tocmai ajunse pe web.

în ultimele 2 zile v-am oferit numeroase informații despre BlackBerry A10, zis și Aristo, un smartphone care se vrea a fi unul destinat gamerilor, dar și oamenilor de afaceri. El va face trecerea la o diagonală de 5 inch și va adopta în mare designul lui BlackBerry Z10. Terminalul va păstra și portul HDMI al modelului anterior menționat și va plasa portul microUSB lângă micro HDMI.

BlackBerry A10 ar putea avea o baterie înlăturabilă, astfel explicându-se capacul din spate, deși am mai văzut modele cu zona din spate accesibilă, dar cu baterie fixă. E bizar să asistăm la această avalanșă de informații, care ne duce cu gândul la o lansare apropiată, deși sursele afirmă că pe A10 ar trebui să îl așteptăm de abia la toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×