Există loc de Împăcare Între Samsung și Apple? Cele două ar fi semnat un contract pentru furnizarea de chipuri!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.047 ori
<b>Există loc de Împăcare Între Samsung și Apple? Cele două ar fi semnat un contract pentru furnizarea de chipuri!</b>Deși în ultimii ani Apple încerca să se distanțeze de Samsung, semnând contracte cu Sharp și LG pentru furnizarea de panouri pentru display și aparent apelând la TSMC pentru chipuri, iată că Sammy revine în peisaj drept partener pentru firma...

Deși în ultimii ani Apple încerca să se distanțeze de Samsung, semnând contracte cu Sharp și LG pentru furnizarea de panouri pentru display și aparent apelând la TSMC pentru chipuri, iată că Sammy revine în peisaj drept partener pentru firma din Cupertino.

Conform unei publicații din Coreea (Korea Economic Daily) Samsung și Apple ar fi semnat o înțelegere ce presupune furnizarea generației A9 de procesoare pentru terminalele Apple. E vorba despre un CPU bazat pe procesul de producție de 14 nm, iar acest chipset ar putea ajunge pe... iPhone 7. Procesorul de nouă generație va fi disponibil pe terminale începând din anul 2015 și teoretic va sosi pe "iPhone 7" sau iPhone 6S.

Această informație sosește la puțin timp după ce o altă sursă ne informa că Apple și Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) au încheiat un parteneriat pe 3 ani pentru dezvoltarea seriei de chipuri "A". Nu e exclus ca Apple să apeleze la mai mulți parteneri pentru aceeași sarcină, așa cum face și în cazul display-urilor, furnizate de LG Display, Samsung Display și Sharp.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×