BlackBerry ar pregăti două noi modele pentru acest an: Hamburg şi Rome; Vor sosi la toamnă, respectiv la final de an

833 ori
<b>BlackBerry ar pregăti două noi modele pentru acest an: Hamburg şi Rome; Vor sosi la toamnă, respectiv la final de an</b>A trecut ceva vreme de la lansarea lui BlackBerry Priv şi acum ne pregătim să mai vedem şi noi smartphone-uri ale companiei canadiene, probabil tot cu Android la bord. Conform unui site din Cehia, producătorul nordic ar pregăti &icirc;ncă două...

A trecut ceva vreme de la lansarea lui BlackBerry Priv şi acum ne pregătim să mai vedem şi noi smartphone-uri ale companiei canadiene, probabil tot cu Android la bord. Conform unui site din Cehia, producătorul nordic ar pregăti încă două handseturi, cu nume de cod Hamburg şi Rome.

Ambele telefoane ar sosi în acest an, cu Android 6.0 Marshmallow la bord. Primul va fi BlackBerry Hamburg, cu dotări midrange şi preţ în jur de 400 de dolari sau chiar mai puţin. El va fi disponibil din toamnă, în vreme ce BlackBerry Rome va fi ceva mai bine dotat şi va sosi la final de an. El va combina tastatură fizică cu un ecran touch, în stil Priv.

Probabil vă întrebaţi cum rămâne cu BlackBerry Vienna, care fusese subiect de zvonuri ceva vreme, ca un urmaş pentru Priv, deşi în zona midrange sau entry level mai degrabă. S-ar părea că acel model nu mai este în cărţi pentru viitorul apropiat, fiind probabil cel înlocuit de Hamburg.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×