BlackBerry Bold 9780, analizat in premiera (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.385 ori
<b>BlackBerry Bold 9780, analizat in premiera (Video)</b>Desi nu a fost lansat inca, terminalul BlackBerry Bold 9780 a ajuns pe mana celor de la Driphter.com, care l-au analizat intr-o recenzie destul de amanuntita, axata mai mult pe lookul sau. Din aceasta recenzie aflam ca handsetul vine cu BlackBerry OS 6, o...

Desi nu a fost lansat inca, terminalul BlackBerry Bold 9780 a ajuns pe mana celor de la Driphter.com, care l-au analizat intr-o recenzie destul de amanuntita, axata mai mult pe lookul sau.

Din aceasta recenzie aflam ca handsetul vine cu BlackBerry OS 6, o tastatura QWERTY si cu acelasi design al "fratelui mai mare", BlackBerry 9700. Retineti faptul ca acesta este un terminal nefinisat inca, atat la capitolul hardware, cat si software. Mai aflam ca telefonul suporta conectivitate GSM si ca foloseste aceeasi baterie ca si Bold 9700 si Bold 9000.

Telefonul mai vine cu 512 MB memorie, un browser bazat pe Webkit si un meniu Home complet nou. Pe cand si un anunt oficial din partea celor de la RIM, in legatura cu acest model?

BlackBerry Bold 9780, analizat in premiera (Video)

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×