Nexus One calatoreste in spatiu, atasat unei rachete (Video)

1.358 ori
<b>Nexus One calatoreste in spatiu, atasat unei rachete (Video)</b>In ciuda faptului ca Google nu mai vinde acest telefon, Nexus One ramane un terminal popular, mai ales datorita imaginilor recente care il prezinta ruland Android 3.0, dar si unui experiment inedit prezentat in randurile urmatoare. Este vorba despre...

In ciuda faptului ca Google nu mai vinde acest telefon, Nexus One ramane un terminal popular, mai ales datorita imaginilor recente care il prezinta ruland Android 3.0, dar si unui experiment inedit prezentat in randurile urmatoare. Este vorba despre expedierea acestui handset in spatiu... sau pe aproape.

Wired.com ne informeaza ca Fundatia Mavericks Civilian Space a folosit o racheta Intimidator-5 pentru a trimite un Nexus One la mii de metri inaltime, pana in orbita. Scopul experimentului este de a descoperi solutii alternative la sateliti si variante low cost pentru acestia.

Dupa cum puteti observa in clipul de mai jos, Nexus One a filmat toata peripetia, inclusiv zborul la mare altitudine si aterizarea destul de lina. In vreme ce primul handset testat a fost zdrobit, al doilea a terminat cu bine experimentul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×