Unboxing Samsung Galaxy Tab 10.1 - scoatem din cutie cea mai mare durere de cap pentru Apple (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.603 ori
<b>Unboxing Samsung Galaxy Tab 10.1 - scoatem din cutie cea mai mare durere de cap pentru Apple (Video)</b>Samsung Galaxy Tab 10.1 și-a câștigat recent popularitatea atât prin designul sau atractiv, cât și prin scandalurile în care a fost implicat acest produs. Va reamintim că Apple a obținut interdicția de comercializare a tabletei, întâi în...

Samsung Galaxy Tab 10.1 și-a câștigat recent popularitatea atât prin designul sau atractiv, cât și prin scandalurile în care a fost implicat acest produs. Va reamintim că Apple a obținut interdicția de comercializare a tabletei, întâi în Australia, apoi în Germania și întreaga Europă, dar până la urma decizia judecătorească a fost în favoarea Samsung, iar țările europene pot beneficia de terminal din nou. Iata acum si unboxing-ul acestui produs oferit in teste de catre evoMAG.ro.

Depășind acest handicap, Samsung Galaxy Tab 10.1 ni se prezintă drept un rival redutabil pentru iPad 2, fiind mai subțire și mai ușor decât tableta Apple. în cutia sa se afla tableta, un încărcător cu adaptor, un cablu USB, manualele și o pereche de căști cum nu găsim prea des în cazul tabletelor moderne.

Device-ul booteaza rapid și ne prezintă OS-ul Honeycomb și un fundal ce amintește destul de mult de telefonul Galaxy S II. Prima impresie despre device este că nu avem de-a face cu un gadget cu diagonală de 10 inchi, asta datorită dimensiunilor carcasei, minimalizate pe cât posibil. Nici cutia nu lăsa impresia unui terminal cu diagonală atât de mare, ambalajul fiind la rândul său minimalist.

Samsung Galaxy Tab 10.1 despachetat

După acest unboxing, ne pregătim și de o recenzie, cu care vom reveni zilele viitoare și pe care o veți găsi în premieră pe canalul YouTube Mobilissimo.ro.

  • Preț Tableta Galaxy TAB 10.1, 16GB, 3G: 2.399 Lei
  • Preț Tableta Galaxy TAB 10.1, 32GB, Wi-Fi: 2.699 Lei
  • Preț Tableta Galaxy TAB 10.1, 16GB, Wi-Fi: 2.188 Lei
     

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×