BlackBerry Bold 9900 filmat În Vietnam, gata de lansare În trimestrul 3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.732 ori
<b>BlackBerry Bold 9900 filmat În Vietnam, gata de lansare În trimestrul 3 (Video)</b>Fanii BlackBerry așteptau de ceva vreme o schimbare de format și design pentru modelele preferate, iar modelul Bold 9900/9930 este perfect pentru a aduce inovația dorită. Telefonul a fost deja confirmat oficial de către RIM și aflăm că el va sosi...

Fanii BlackBerry așteptau de ceva vreme o schimbare de format și design pentru modelele preferate, iar modelul Bold 9900/9930 este perfect pentru a aduce inovația dorită. Telefonul a fost deja confirmat oficial de către RIM și aflăm că el va sosi în 2 variante: BlackBerry Bold 9900 și Bold 9930.

Avem de-a face cu un smartphone care combină un procesor de 1.2 GHz cu 8 GB memorie internă, un display touch de 2.8 icnchi și o tastatură QWERTY foarte comodă. în plus, trebuie menționat că acest model rulează BlackBerry OS 7 și este un candidat pentru o viitoare actualizare la QNX OS, platforma prezentă deja pe BlackBerry PlayBook.

Din Vietnam sosește clipul video hands-on de mai jos, care ne oferă câteva zeci de secunde în compania noului terminal, ce urmează să debuteze în SUA în timestrul 3. Deja operatorul T-Mobile își promovează serviciile HSPA+ folosind telefonul Bold 9900 drept etalon, deci ne așteptam la viteze de download de până la 14.4Mbps pe acest smartphone.

Pe când și un BlackBerry cu LTE?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×