BlackBerry Bold 9900 filmat În Vietnam, gata de lansare În trimestrul 3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.727 ori
<b>BlackBerry Bold 9900 filmat În Vietnam, gata de lansare În trimestrul 3 (Video)</b>Fanii BlackBerry așteptau de ceva vreme o schimbare de format și design pentru modelele preferate, iar modelul Bold 9900/9930 este perfect pentru a aduce inovația dorită. Telefonul a fost deja confirmat oficial de către RIM și aflăm că el va sosi...

Fanii BlackBerry așteptau de ceva vreme o schimbare de format și design pentru modelele preferate, iar modelul Bold 9900/9930 este perfect pentru a aduce inovația dorită. Telefonul a fost deja confirmat oficial de către RIM și aflăm că el va sosi în 2 variante: BlackBerry Bold 9900 și Bold 9930.

Avem de-a face cu un smartphone care combină un procesor de 1.2 GHz cu 8 GB memorie internă, un display touch de 2.8 icnchi și o tastatură QWERTY foarte comodă. în plus, trebuie menționat că acest model rulează BlackBerry OS 7 și este un candidat pentru o viitoare actualizare la QNX OS, platforma prezentă deja pe BlackBerry PlayBook.

Din Vietnam sosește clipul video hands-on de mai jos, care ne oferă câteva zeci de secunde în compania noului terminal, ce urmează să debuteze în SUA în timestrul 3. Deja operatorul T-Mobile își promovează serviciile HSPA+ folosind telefonul Bold 9900 drept etalon, deci ne așteptam la viteze de download de până la 14.4Mbps pe acest smartphone.

Pe când și un BlackBerry cu LTE?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×