BlackBerry Bold prezentat la Gitex 2008

1.640 ori

Cel mai mare show de tehnologie din Estul Mijlociu, Gitex 2008 a debutat in acest weekend in Dubai, Emiratele Arabe Unite. Printre companiile prezente se numara si RIM, care si-a etalat celebrul BlackBerry Bold la standul sau, dupa cum puteti vedea in...

Cel mai mare show de tehnologie din Estul Mijlociu, Gitex 2008 a debutat in acest weekend in Dubai, Emiratele Arabe Unite. Printre companiile prezente se numara si RIM, care si-a etalat celebrul BlackBerry Bold la standul sau, dupa cum puteti vedea in clipul urmator:

 
Reprezentantul companiei care a produs handsetul Bold afirma ca acesta a fost lansat recent in Emirate, iar smartphone-ul BlackBerry se vinde deja prin 60 de operatori din toata lumea. In cadrul interviului aflam ca (teoretic) Bold este cel mai rapid smartphone de pe piata, fiind dotat cu un procesor de 624 MHz.

BlackBerry Bold prezentat la Gitex

Nici restul specificatiilor nu sunt mai prejos, impresionanta fiind memoria RAM (1 GB), dar si suportul handsetului pentru cele mai noi servicii de social networking, ca FaceBook sau servicii foto gen Flickr. Acestea sosesc integrate pe terminal, impreuna cu servicii de instant messaging, ca Yahoo Messenger, Windows Live Messenger sau Google Talk.
 
Evident, s-a discutat si despre mult-asteptatul BlackBerry cu touchscreen, Storm, care va sosi pe piata in exclusivitate prin Vodafone si Verizon si este considerat un "must-have".

Sursa: Youtube

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×