BlackBerry-ul cu clapeta Pearl Flip 8220 desfacut si analizat

3.062 ori

Dupa ce am vazut iPhone-ul disecat la doar cateva zile dupa lansarea sa oficiala, in urma cu un an, primul BlackBerry cu clapeta nu putea evita aceasta analiza la sange, efectuata in fata camerelor. BlackBerry Pearl Flip 8220, nume de cod KickStart a fost...

Dupa ce am vazut iPhone-ul disecat la doar cateva zile dupa lansarea sa oficiala, in urma cu un an, primul BlackBerry cu clapeta nu putea evita aceasta analiza la sange, efectuata in fata camerelor.

BlackBerry Pearl 8220

BlackBerry Pearl Flip 8220, nume de cod KickStart a fost desfacut de catre cei de la Sycotecsolutions, "Blogul tehnicianului", dupa cum afirma chiar descrierea sa. Temerarii care au deschis handsetul nu au avut timp sa se ocupe in amanunt de display, ei avand doar o ora la dispozitie cu telefonul. Unitatea analizata este una de pre-productie, alcatuita din plastic, care da o senzatie neplacuta de ieftin.

Mecanismul mobil care permite deplasarea clapetei era foarte slabit, dar acest defect este comun majoritatii telefoanelor cu clapeta, astfel ca nu ii putem critica pe cei de la RIM... prea mult. Viata bateriei nu a putut fi testata mai amanuntit, din pacate, estimarile sale ajungand la 4-5 ore in mod convorbire. In cele din urma, inginerii afirma ca nu ar recomanda acest telefon decat persoanelor care au folost un Pearl 8100/8110/8120/8130, nou-venitii in lumea BlackBerry urmand a fi dezamagiti altfel.

Sursa: Endgagdet

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×