BlackBerry Bold Touch 9930 versus Nokia E6 (Video)

4.487 ori
<b>BlackBerry Bold Touch 9930 versus Nokia E6 (Video)</b>Având în teste în același timp un BlackBerry Bold Touch 9930 de la evoMAG.ro și un Nokia E6 de la Nokia România, am decis să realizez o comparație între aceste device-uri. M-am axat pe feeling, ușurință de utilizare, design și hardware... De...

Având în teste în același timp un BlackBerry Bold Touch 9930 de la evoMAG.ro și un Nokia E6 de la Nokia România, am decis să realizez o comparație între aceste device-uri. M-am axat pe feeling, ușurință de utilizare, design și hardware... De remarcat faptul (foarte curios) că BlackBerry-ul are un preț dublu (!!) față de Nokia E6.

Da, ați auzit bine, un BlackBerry Bold Touch 9930 costă în jur de 2400 de lei, asta în vreme ce un Nokia E6 se vinde la prețul de puțin peste 1250 de lei. De ce am cheltui de două ori mai mult tot pentru un telefon business? La urma urmei, sunt puține aspecte care separă acest modele... Ambele au tastaturi QWERTY și ecran touch, dar lățimea este în mod clar mai mare la BlackBerry. în schimb grosimea și greutatea sunt aproape identice, respectiv 10.5 mm și 130 de grame pentru aceste modele, cu un mic plus de 3 grame pentru Nokia E6.

Bold Touch 9030 si Nokia E6 spate

Diferența se face la diagonala touchscreen-ului, unde Bold Touch 9930 oferă un display de 2.8 inchi, iar E6 pune la dispoziție un ecran de 2.46 inchi. Totuși rezoluția este identică: 640 x 480 pixeli, dar ecranul touch al BlackBerry-ului este mai comod de utilizat. în plus, aflați că nu doar prețul este dublu la noul Bold, ci și frecvența procesorului: 1.2 GHz versus cei 680 MHz de pe Nokia E6.

Personal, tastatura și padul direcțional de pe E6 mi se par mai comode, în vreme ce lățimea lui BlackBerry Bold Touch 9930 nu prea îmi surâde. Luminozitatea ecranului este totuși mai bună la telefonul canadienilor, iar BlackBerry OS 7 este mai răsărit decât Symbian Anna. La final alegerea aparține celor care au nevoie cu adevărat de un business phone și anume oamenii de afaceri, pentru care un telefon de 2400 de lei nu e o problemă.

BlackBerry Bold Touch 9930 versus Nokia E6:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×