Nokia N9 are parte de câteva tutoriale - iată ce trebuie să știți despre MeeGo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.685 ori
<b>Nokia N9 are parte de câteva tutoriale - iată ce trebuie să știți despre MeeGo (Video)</b>Nokia N9 este mai aproape de lansare ca niciodată și a început deja să fie disponibil pentru comenzi în câteva țări, dar nu și în România. Am totuși convingerea că până la finalul lunii îl vom vedea și în țara noastră, mai ales că la...

Nokia N9 este mai aproape de lansare ca niciodată și a început deja să fie disponibil pentru comenzi în câteva țări, dar nu și în România. Am totuși convingerea că până la finalul lunii îl vom vedea și în țara noastră, mai ales că la finalul lui octombrie are loc Nokia World, în cadrul căruia terminalul ar putea avea parte în sfârșit de confirmarea unui preț final și a unei date clare de lansare.

între timp, vă prezentăm câteva scurte tutoriale despre funcțiile telefonului cu carcasă din policarbonat și ecran de 3.9 inchi. Puteți vedea cum arată și cum se comportă aplicația de mesagerie din MeeGo, care seamănă destul de mult cu cea din iOS și mai aflăm și cum se face sharingul unei fotografii proaspăt realizate prin rețelele de socializare.

Apoi aflăm cum ne conectăm la Internet, cum selectam o aplicație preferată și cum o mutăm pe ecran. Observ aici similaritatea dintre designul iconurilor din MeeGo și cel din Symbian Anna și Belle. E interesant și mecanismul de deblocare a ecranului, care îmi amintește de Windows Phone. Câte puțin din fiecare, dar... va fi de ajuns?!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×