BlackBerry Bold Touch anunțat oficial la BlackBerry World săptămâna viitoare?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.329 ori
<b>BlackBerry Bold Touch anunțat oficial la BlackBerry World săptămâna viitoare?</b>Deși recent au fost postate pe web imagini și specificații pentru câteva modele de terminale BlackBerry, există acum zvonuri din două surse independente care declară că RIM va anunța doar un singur handset nou în cadrul evenimentului BlackBerry...

Deși recent au fost postate pe web imagini și specificații pentru câteva modele de terminale BlackBerry, există acum zvonuri din două surse independente care declară că RIM va anunța doar un singur handset nou în cadrul evenimentului BlackBerry World. Acesta va avea loc săptămâna viitoare iar numele nou-venitului este Bold Touch, asta dacă nu va fi schimbat în ceva mai atractiv.

Interesant e faptul că firma canadiană RIM are în plan 6 lansări importante de produse în intervalul iunie - septembrie, iar anunțarea a măcar trei dintre acestea pare logică, mai ales cu BlackBerry World la îndemână. Evenimentul va avea loc între 3 și 5 mai și ar putea include și detalii despre următoarele versiuni de BlackBerry PlayBook, tableta care a vândut deja 45.000 de unități într-o zi conform analiștilor.

Revenind la BlackBerry Bold Touch, terminalul ar trebui să vină cu un procesor de 1.2GHz, un display VGA TFT LCD de 2.8 inchi, 8GB memorie internă și 768MB RAM. în plus, o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captură HD se va afla de asemenea la bord. Pe când și un BlackBerry dual core?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×