iPhone 4 de culoare albă, În sfârșit În oferta Vodafone, În Marea Britanie

1.716 ori
<b>iPhone 4 de culoare albă, În sfârșit În oferta Vodafone, În Marea Britanie</b>După luni bune de speculații, amânări și presupuneri, iată că iPhone 4 în varianta albă își face apariția în realitate, în oferta celor de la Vodafone UK. Imagini cu telefonul în noua variantă au apărut prin intermediul celor de la...

După luni bune de speculații, amânări și presupuneri, iată că iPhone 4 în varianta albă își face apariția în realitate, în oferta celor de la Vodafone UK. Imagini cu telefonul în noua variantă au apărut prin intermediul celor de la Engadget, care le-au primit de la un britanic destul de norocos încât să pună mâna pe terminal.

Ce s-a întâmplat mai exact este că un vânzător neatent de la un magazin Vodafone a pus la dispoziția fericitului client un iPhone alb, care a fost vândut drept un model iPhone 4 de culoare neagră. Operatorul a aflat de această eroare și a oprit livrările de terminale până ce problema va fi clarificata și nu se va mai repeta.

Oficial, această variantă de iPhone 4 va debuta cândva săptămâna viitoare, cu zvonuri recente afirmând că data aleasă pentru punerea în vânzare este de fapt 27 aprilie. Bănuim că nu va trece mult și vom vedea aceste handseturi și în România, asta dacă nu vor fi probleme cu aprovizionarea pentru Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×