BlackBerry cu transfer wireless, in curand?

716 ori

Se pare ca aceasta este ipoteza unui analist si conform Globe si Mail, RIM, producatorul lui BlackBerry lucreaza deja la un soft care va permite utilizatorilor unui astfel de terminal sa beneficieze de transferuri wireless. Acestea se vor realiza intre...

Se pare ca aceasta este ipoteza unui analist si conform Globe si Mail, RIM, producatorul lui BlackBerry lucreaza deja la un soft care va permite utilizatorilor unui astfel de terminal sa beneficieze de transferuri wireless.

Wireless BlackBerry

Acestea se vor realiza intre PC-urile utilizatorilor si terminalele lor mobile BlackBerry. Fisiere media, date, documente si multe altele, vor putea fi cu usurinta transferate de pe computerul de la birou pe un astfel de telefon de top. Partea interesanta a acestui nou feature este reprezentata de absenta oricarui cablu sau a unei conexiuni Bluetooth. Astfel, noul soft va folosi arhitectura backend a celor de la RIM, asigurand o conexiune directa intre PC si telefon.

Inca o data, RIM tinteste un public format din utilizatori "dependenti" de media si care doresc sa creasca factorul "cool" al telefoanelor lor. Trebuie sa mentionam ca existenta unui astfel de feature este deocamdata un zvon, deci nu avem detalii despre data de lansare sau pretul unui terminal dotat cu aceasta functie. Acum ca aceasta problema a fost rezolvata, singura doleanta a posesorilor de telefoane BlackBerry ramane cresterea vitezei conexiunilor EDGE pe aceste handseturi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×