BlackBerry cu transfer wireless, in curand?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 678 ori

Se pare ca aceasta este ipoteza unui analist si conform Globe si Mail, RIM, producatorul lui BlackBerry lucreaza deja la un soft care va permite utilizatorilor unui astfel de terminal sa beneficieze de transferuri wireless. Acestea se vor realiza intre...

Se pare ca aceasta este ipoteza unui analist si conform Globe si Mail, RIM, producatorul lui BlackBerry lucreaza deja la un soft care va permite utilizatorilor unui astfel de terminal sa beneficieze de transferuri wireless.

Wireless BlackBerry

Acestea se vor realiza intre PC-urile utilizatorilor si terminalele lor mobile BlackBerry. Fisiere media, date, documente si multe altele, vor putea fi cu usurinta transferate de pe computerul de la birou pe un astfel de telefon de top. Partea interesanta a acestui nou feature este reprezentata de absenta oricarui cablu sau a unei conexiuni Bluetooth. Astfel, noul soft va folosi arhitectura backend a celor de la RIM, asigurand o conexiune directa intre PC si telefon.

Inca o data, RIM tinteste un public format din utilizatori "dependenti" de media si care doresc sa creasca factorul "cool" al telefoanelor lor. Trebuie sa mentionam ca existenta unui astfel de feature este deocamdata un zvon, deci nu avem detalii despre data de lansare sau pretul unui terminal dotat cu aceasta functie. Acum ca aceasta problema a fost rezolvata, singura doleanta a posesorilor de telefoane BlackBerry ramane cresterea vitezei conexiunilor EDGE pe aceste handseturi.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×