BlackBerry Curve 8330 se lanseaza in mai prin Verizon

1.632 ori

Fanii din SUA ai terminalelor BlackBerry vor trebui sa astepte pana in mai pentru a cumpara noul Curve 8330 prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Handsetul va costa nu mai putin de 270 de dolari si va sosi impreuna cu un abonament pe 2 ani si...

Fanii din SUA ai terminalelor BlackBerry vor trebui sa astepte pana in mai pentru a cumpara noul Curve 8330 prin intermediul operatorului Verizon Wireless.

BlackBerry Curve 8330

Handsetul va costa nu mai putin de 270 de dolari si va sosi impreuna cu un abonament pe 2 ani si discounturi asociate abonamentului ales de catre client. Avantajele principale ale acestui terminal sunt tastatura sa QWERTY extrem de comoda si suportul pentru conectivitate EV-DO. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca modelul 8330 include un display cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, o camera de 2 megapixeli, media player si Bluetooth stereo.

La capitolul memorie telefonul sta destul de bine, fiind dotat cu slot pentru carduri de memorie microSD/SDHC, in vreme ce bateria lui BlackBerry Curve 8330 rezista 260 de minute in modul convorbire si 11 zile in standby. Evident, terminalul nu este perfect, iar defectul sau cel mai important este lipsa conectivitatii WiFi, feature devenit standard pentru majoritatea telefoanelor moderne.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×